Straight form the shoulder

W czasach, gdy kurczak z ryżem i surówką w restauracyjnym menu figuruje jako ‚polędwiczki ze szcześliwego kurczęcia, na posłaniu ryżowym,  w asyście dzikich warzyw z upraw ekologicznych’, coraz  bardziej doceniamy ‚bezogródkowość’ oraz ‚prostozmostność’. 

Tym większe oklaski dla elbląskich sklepikarzy za ‚odbrązowienie’najpopularniejszej potrawy polskich szos. Bo ‚jaki jest  koń, każdy widzi’, a hot-dog to rzeczywiście nic innego, jak parówka w bułce…  

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: